mepal rosti
 
 
Rosti Mepal is een bekende fabrikant van duurzame kunststof schoolbekers en lunchboxen voor kinderen.
1 Rood Rood 1. 7 Roze Roze 7. 2 Turquoise Turquoise 2. 4 Wit Wit 4. 35 Kunststof Kunststof 35. 11 Ja true 11. Rosti Mepal Rosti Mepal is een bekende fabrikant van duurzame kunststof drinkbekers en lunchboxen. Al ruim 60 jaar maakt Rosti Mepal vrolijke schoolbekers en lunchboxen voor kinderen. De schoolbekers en lunchboxen zijn verkrijgbaar in mooie kleuren en met opdrukken van onder andere dieren en Disney figuren zoals Minnie Mouse Nemo of Skylanders. Bij Intertoys is onder andere de Pop-Up drinkbeker van Rosti Mepal te verkrijgen. Een handige schoolbeker met een klip aan de zijkant waarmee je de beker aan je riem of schooltas kan hangen.
Outlet Rostimepalshop.nl.
Aanbiedingen de nieuwste producten. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Officiële zakelijke webshop van Rosti Mepal Rosti Mepal.
Leuk om te kopen maar ook om cadeau te krijgen. Alle mogelijkheden van Rosti Mepal voor bedrijven. Klant worden bij Rosti Mepal. Tel 0573 25 72 33. Fax 0573 25 60 72. werkdagen van 815 tot 1700 uur. vrijdag van 815 tot 1600 uur. Bent u een consument. Ga dan naar Rostimepalshop.nl.
Rosti Mepal Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. Rosti Mepal is een merknaam van Mepal BV een bedrijf toegelegd op de productie ontwerp fabricage en distributie van kunststof consumentenproducten. Mepal is gevestigd in de Gelderse plaats Lochem. Eind 1949 richtte de Deen Egon Wolff het Nederlandse bedrijf Mepal Services op in Den Haag. Het bedrijf had op dat moment de verkooprechten voor het Deense bedrijf Rosti. Al snel begon Mepal Services met het ontwikkelen en produceren van een eigen lijn kunststof producten. Als kunststof werd melamineformaldehyde gebruikt. De naam werd vervolgens afgekort tot Mepal werd en voor de gehele Benelux gedeponeerd als handelsmerk.
Zelf je persoonlijke broodtrommel of beker ontwerpen MyMepal MyMepal.
Producten van Rosti Mepal. Je hebt nog geen product toegevoegd. Hulp nodig 033 448 1097. Stel zelf de kleuren van de verschillende onderdelen samen. Alleen de kleuren aanpassen. Kies een standaard sjabloon of een plaatje en voeg een naam toe. Bijna alles kan kies een achtergrond gebruik meerdere plaatjes en/of foto's. Eigen ontwerp met foto's. Maak hierboven je keuze. Kies een ontwerp om zelf aan te passen. Mepal Lunchbox midi Campus.
Rosti Mepal servies kopen BESLIST.nl Lage prijs.
Isoleerfles excalibur slim van het merk Rosti Mepal. Mepal botervloot wit van het merk Mepal. Rosti Mepal Mepal Circus antilekbeker. Deze drinkfles is de perfecte fles om uw dagelijkse hoeveelh eid water overal mee naartoe te nemen. de fles drinkt erg pr ettig en is ook beter voor het milieu u hoeft namelijk niet steeds plastic. Mepal Waterkan Flow Sky Blue 1.5 L. Omschrijving 18 x 11 x 29 cm Omschrijving Mepal Waterkan F low Sky Blue 15 L. Schoolbeker Mepal campus turquoise.
Rosti Mepal De Jong Kampeer Recreatie.
Rosti Mepal kennen de meeste mensen onder Mepal. Rosti Mepal is van het servies in allerlei kleuren en motieven. Doordat Mepal alles heeft in de categoriseren bewaren bereiden serveren servies lunch school en werk is alles met elkaar combineren. Het voordeel van Rosti mepal servies op vakantie is is dat het tegen een stootje kan en sommige glazen zelfs onbreekbaar zijn. Doordat ze tegen een stootje kunnen kunnen ze makkelijker mee op vakantie omdat door het reizen soms wel iets wil vallen.
bol.com Artikelen van Rosti Mepal kopen? Alle artikelen online.
Op zoek naar artikelen van Rosti Mepal? Artikelen van Rosti Mepal koop je eenvoudig online bij bol.com. Snel in huis! Veelal gratis verzonden!
Rosti Mepal online bestellen bij kampeerwinkel De Wit Schijndel De Wit Schijndel.
Merken A tot Z. Merken A tot Z. Het oer-Hollandse merk Mepal is gevestigd in het Gelderse Lochem. Het richt zich al meer dan 60 jaar op ontwerp productie en distributie van consumentenproducten. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw is Mepal een bekend merk in Nederland. Tegenwoordig staat het merk zelfs synoniem voor kunststof consumentenproducten.
Over Rosti Mepal Rostimepalshop.nl.
Een vergelijkbare positie heeft het van oorsprong Deense merk Rosti eveneens opgericht in het midden van de vorige eeuw. In 1993 werden de twee merken Mepal en Rosti samengebracht in één onderneming Rosti Mepal. Rosti Mepal heeft altijd een eigen ontwerpafdeling gehad die in de loop der jaren veel expertise heeft opgebouwd. De mix van Scandinavisch en Nederlands design spreekt bij een breed publiek tot de verbeelding maar het gaat er vooral om dat de consument een tevreden gebruiker is. Het mooiste bewijs dat Rosti Mepal daarin slaagt is dat veel ontwerpen al decennialang deel uit maken van de collectie. Natuurlijk moeten producten perfect blijven aansluiten bij een moderne lifestyle. Daarom volgt Rosti Mepal alle internationale trends op de voet.

Contacteer ons

Zoeken naar mepal rosti