my mepal
 
 
Videoreview MyMepal Testmama.nl.
Overige informatie Levertijd binnen 4 dagen en vanaf 30 geen verzendkosten. Van de Redactie door Beitske. Op MyMepal.com kun je voor je kind een eigen Rosti Mepal broodtrommel schoolbeker of drinkfles samenstellen met naam fotos teksten en leuke plaatjes. De testmamas van Testmama.nl mochten zelf aan de slag op de website van MyMepal om hun persoonlijke producten te ontwerpen. Met 25 kinderen in een klas raken er regelmatig brooddozen en bekers kwijt of verwisseld. Het is dan handig als je kind een herkenbaar exemplaar heeft dat niet zo snel bij iemand anders in de tas zal belanden. En wat is er leuker dan een persoonlijke brooddoos met foto en/of naam van je kind?
My Mepal Lifestyle Media Group.
Bij MyMepal maak je heel eenvoudig je eigen originele lunchbox schoolbeker of drinkfles met tekst beeld en fotos. Met diverse campagnes wil MyMepal vooral moeders bereiken en heeft daarom o.a. uitingen geplaatst in het Parenting pakket met Kek Mama Viva Mama en Ouders van Nu waardoor zij het hart van de doelgroep raken. Libelle Feest Special 2016. Ouders van Nu Editie 13 2016. Ouders van Nu Editie 12 2016. Beeldbank plaatsing Your Lifestyle Press. Vriendin Editie 48 2016. Flair Editie 45 2016. Kek Mam Editie 12 2016.
Videoreview MyMepal Testmama.nl YouTube.
Op MyMepal.com kun je voor je kind een eigen Rosti Mepal lunchbox broodtrommel schoolbeker of drinkfles samenstellen met eigen naam foto's teksten en leu.
Zelf ontwerpen met MyMepal Kidslog.
Op zoek naar een cadeautje dat leuk én nuttig is? Ontwerp dan zelf een beker of lunchbox bij MyMepal.com. Wij gingen je voor en vertellen je onze ervaringen. Rosti Mepal is het bekende merk van de lunchboxes drinkbekers en meer. Kwalitatief prima in allerlei kleuren te koop en favoriet bij menig ouder en kind. Nog leuker wordt het als je er zelf je eigen draai aan kunt geven en dat is het geval op MyMepal.com. Hier vind je een enorm assortiment Rosti Mepal producten die je stuk voor stuk kunt personaliseren. Het bekendst zijn natuurlijk de drinkbeker met schroefdop en de lunchbox maar er is veel meer.
bol.com MyMepal.com.
Plaats je eigen foto's en waardevolle teksten op de lunchset van kind. Iedereen kent ze wel de broodtrommels schoolbekers en drinkflessen van het merk Rosti Mepal. Van hoogwaardige kwaliteit en in vrolijke kleuren. Bij MyMepal is het mogelijk om deze producten helemaal zelf samen te stellen en te bedrukken. Dé ideale manier om je lunchbox beker of waterfles uniek en herkenbaar te maken. Bij MyMepal bestel je niet alleen voor kinderen maar voor het hele gezin. Zo heeft MyMepal naast schoolbekers en broodtrommels ook grotere lunchboxen waterflessen en duobekers in het assortiment. Binnenkort worden hieraan saladeboxen en thermomokken toegevoegd. Ideaal om mee te nemen als je gaat sporten of naar het werk gaat.
Onderdelen voor Rosti Mepal producten kopen Rostimepalshop.nl.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
mymepal.com Lunchtime!
Flavourites heeft smaak en weet precies waar je moet zijn voor de allerleukste en meest originele webshops! Een perfect uitgangspunt voor iedere shopaholic die even geen zin heeft in overvolle pashokjes mensenmassa's en lange rijen voor de kassa.
MyMepal @mymepal Twitter.
Bij MyMepal maak je zelf de mooiste Mepal lunchbox schoolbeker of drinkfles met jouw naam en je eigen teksten afbeeldingen en foto's! Geregistreerd in juni 2011. 118 foto's en video's Foto's en video's. Tweets Tweets huidige pagina. Je hebt @ mymepal geblokkeerd. Weet je zeker dat je deze Tweets wilt bekijken? @ mymepal wordt niet gedeblokkeerd door Tweets te bekijken. Saskia @ Saskiaswereld 29 jan. Review MyMepal pop-up fles @ mymepal http//www.
Mymepal Beoordelingen Lees mymepal.com verkopersbeoordelingen 7 van 289. Trustpilot beoordelingen.
6411 mensen hebben Mymepal al beoordeeld. Geef uw mening vandaag en help online vertrouwen op te bouwen. mymepal.com Lees 121-140 beoordelingen van in totaal 6411.
MyMepal B.V. bedrukte broodtrommels en bidon leverancier.
MyMepal maakt Mepal lunchbox drinkfles of schoolbeker met uw logo en/of reclame boodschap! Tel 033 4481097. De allerleukste Mepal-met-logo relatiegeschenken maak je met MyMepal!

Contacteer ons

Zoeken naar my mepal