mepal broodtrommel met naam
 
 
Met Name Producten.
koffertje met ster ruit en naam. koffertje met witte ster en naam. koffertje met sterren en naam. koffertje met ster bloem en naam. Bij Met Name kunt u zelf aan de slag om uw producten te personaliseren door middel van naam foto illustratie of tekening. Wij leveren broodtrommels mini lunchboxen drinkbekers pop-up flessen of anti-lekbekers van Mepal. Alle producten zijn vaatwasmachinebestendig inclusief bedrukking! Mocht u niet tevreden zijn over de kwaliteit van de bedrukking dan geven wij hier garantie op tot een jaar na besteldatum. Leuk als cadeau handig op de peuterspeelzaal het kinderdagverblijf of op school. Het sieraad is een cadeau voor mama met de mogelijkheid om op elke kant een naam te laten graveren.
Mepal broodtrommel met foto of naam MyMepal.
Ontwerp opslaan voor later. Ontwerp je eigen Mepal broodtrommel met naam met foto of een compleet ontwerp in full colour. Dit doe je in de ontwerptool hierboven. Kies het tabblad kleur om de kleuren van de Mepal broodbox samen te stellen. Je kunt gewoon een kleur bodem rand knopje en deksel kiezen. Daarna kun je je eigen naam op de broodtrommel plaatsen tabblad tekst of meerdere teksten en een plaatje of zelfs meerdere plaatjes tabblad afbeelding. De plaatjes teksten kun je groter en kleiner maken of draaien.
mepal lunchbox met naam.
Ja in kadotasje voor een meisje 195. Mepal broodtrommel of lunchbox met eigen naam bedrukt. Onze bedrukking is vaatwasserbestendig! De naam wordt op de Mepal lunchbox/broodtrommel/brooddoos gedrukt. Het beste kunt u de bedrukte Mepal artikelen in de vaatwasser reinigen. Nieuw u kunt er een onbedrukte Mepal Campus Fruitbox bij bestellen. Deze past in de lunchbox. Formaat van het fruitboxje is 113 x 80 x 50 mm. Met deze fruitbox van Rosti Mepal wordt het meenemen van fruit en stukjes fruit kinderspel. De transparante fruitbox is groot genoeg voor een appel peer of banaan en past precies in de lunchbox Campus midi.
mepal met naam simply colors.
Klantenservice Mijn simply colors Inloggen. broodtrommel en beker met naam bedrukken. Bij simply colors kun je eenvoudig persoonlijke broodtrommels met naam laten bedrukken. Je kunt ervoor kiezen om alleen te bedrukken met naam of ook met afbeelding. Keuze uit vele bedrukkingskleuren en afbeeldingen. De lunchboxen zijn van het merk MEPAL en van zeer goede kwaliteit. De lunchtrommels zijn verkrijgbaar in de serie Campus en de serie TO GO in diverse kleuren. De serie Campus is perfect voor de kinderen om mee naar school te nemen. De serie TO GO is perfect voor onderweg op kantoor of naar school.
Met Name Produkten.
koffertje met ster bloem en naam. Bij bestelling van een set broodtrommel en beker ontvang je bijna 400 korting! Lunchbox en drinkbeker met alleen naam. Lunchbox met afbeelding en drinkbeker met naam. Lunchbox met foto en drinkbeker met naam. De naam op de lunchbox indien gekozen wordt ook op de beker geplaatst kleur en lettertype blijven gelijk! Indien er enkel voor een naam gekozen wordt komt deze centraal in het midden van de lunchbox. Om de naam op de lunchbox zet Met Name in sommige gevallen een klein randje om meer contrast te krijgen. Het randje is in de kleur die het beste past bij de afbeelding/foto of de kleur van de lunchbox.
Koter Kado mepal met naam.
Mepal lunchbox broodtrommel of fruitbakje met naam. Mepal schoolbeker drinkfbeker drinkbus of drinkfles met eigen naam of eigen tekst bedrukt. Mepal Fruitbakje met naam. Mepal Lunchbox met naam. Mepal Schoolbeker met naam.
Zelf je persoonlijke broodtrommel of beker ontwerpen MyMepal MyMepal.
Producten van Rosti Mepal. Je hebt nog geen product toegevoegd. Hulp nodig 033 448 1097. Stel zelf de kleuren van de verschillende onderdelen samen. Alleen de kleuren aanpassen. Kies een standaard sjabloon of een plaatje en voeg een naam toe. Bijna alles kan kies een achtergrond gebruik meerdere plaatjes en/of foto's. Eigen ontwerp met foto's. Maak hierboven je keuze. Kies een ontwerp om zelf aan te passen. Mepal Lunchbox midi Campus.
Mepal broodtrommels en bekers Voor de meisjes tutteleminka.
Bestelling betaling verzending ruilen/retourneren. Veelgestelde vragen Mepal producten. Mepal broodtrommels en bekers Voor de meisjes. Op de plek waar een naam staat in het ontwerp komt de door u gewenste naam. Deze naam graag opgeven bij de opmerkingen in de winkelwagen. Op 3e week juni ging de laatste run naar de drukker de eerstvolgende drukronde gaat half juli. Daarna wordt alles afgewerkt en verstuurd. In verband met vakantiesluiting ook van mijn leveranciers kan ik levering voor het nieuwe schooljaar niet helemaal garanderen. Ik doe mijn best alles zo snel mogelijk te leveren!
Broodtrommel met naam Mepal lunchproducten simply colors.
Zelfs in de vaatwasser niets mee gebeurt! Toon de laatste beoordeling. De lunchboxen / broodtrommels van het merk Mepal zijn met een eigen naam tekst en afbeelding naar keuze te bedrukken. De bedrukte lunchboxen worden vaak gecombineerd met een bedrukte schoolbeker of popup beker met naam. De kleuren van de Campus serie wijken af van de TO GO serie. van het bekende merk Mepal. deel met opdruk bij voorkeur afwassen met de hand of tot 60 graden in de vaatwasser. verkrijgbaar in 2 formaten mini 2 boterhammen of fruit en medium 4 boterhammen. bestelbaar in 7 kleuren allemaal met een witte rand.

Contacteer ons

Meer resultaten voor mepal broodtrommel met naam