lunchbox met naam
 
 
Broodtrommel met naam Lunchbox met naam Broodbakje met naam Koekentrommel met naam Mepal Lunchbox met naam Brooddoos met naam Kidzincolor.
Be the first to review this product. Super handige Brooddoos met naam /. Origineel Lunchbox met naam / Brooddoos met naam van mepal. Ontwerp eenvoudig je eigen Lunchbox / Broodtrommel met naam via onze opdruk studio. Wij bedrukken de mepalproducten rechtstreeks op het product zelf in plaats van stickers zoals bij andere aanbieders. Er kan alleen op de deksel gedrukt worden. Hierdoor zijn deze producten vaatwasmachine bestendig en slijtvast. Om de kleuren en kwaliteit te waarborgen adviseren wij ten alle tijden een handwas. Verkrijgbaar in maar liefst 8 gave kleuren! Klik op personaliseren en bestellen om alle kleuren te bekijken!
Mepal broodtrommel met foto of naam MyMepal.
De lunchboxen of broodtrommels met naam worden vaak in combinatie besteld met een schoolbeker-met-naam of bedrukte popup beker met naam. Maak nu je eigen Mepal Campus midi lunchbox met naam. In deze handige lunchbox neem je tot wel vier boterhammen of een pakje drinken en een koek mee naar school. Voor een compleet lunchpakket op school dus! Door de ronde hoeken is de lunchbox eenvoudig schoon te maken. Hij kan zelfs in de vaatwasser maar zet hem dan wel in het bovenste rek. Afmetingen LxBxH 176 mm x 132 mm x 58 mm. Geschikt voor maximaal 4 boterhammen. Vaatwasmachinebestendig maximaal 40 graden in het bovenste rek.
Koter Kado mepal met naam.
Mepal lunchbox broodtrommel of fruitbakje met naam. Mepal schoolbeker drinkfbeker drinkbus of drinkfles met eigen naam of eigen tekst bedrukt. Mepal Fruitbakje met naam. Mepal Lunchbox met naam. Mepal Schoolbeker met naam.
Broodtrommel met naam Mepal lunchproducten simply colors.
Snelle levering goede kwaliteit. Helemaal tevreden goeie kwaliteit en wederom super levering. mijn zoon vindt zijn bedrukte lunchbox met voetbal en naam geweldig! Echt mooi echt prachtige zo als op foto echt goed kwaliteit Leuk idée voir verjaardag snel gekrijgen. Wij hebben zowel de lunchbox als de kleine variant voor het fruit en de schooltas gepersonaliseerd en onze dochter gaat zo trots als een pauw naar school! Helemaal niet duur en zeer goede kwaliteit. Blijft ook goed na gebruik van de vaatwasser. Toon de laatste beoordeling.
broodtrommel met naam simply colors.
De lunchboxen TO GO zijn in verschillende maten te bestellen. Je kunt kiezen uit. Lunchbox medium en mini. Lunchbox TO GO met tekst. Lunchbox TO GO met tekst én illustratie. Lunchbox TO GO plat. De broodtrommels met naam passen perfect bij en in onze schooltassen met naam. De broodjes voor jouw kindje blijven heerlijk vers in onze broodtrommel en het trommeltje raakt nooit kwijt! Er kan geen verwarring ontstaan met de klasgenootjes doordat jouw kindje zijn eigen broodtrommel met naam bij zich heeft! Deel met opdruk bij voorkeur afwassen met de hand of tot 60 graden in de vaatwasser. Mini 2 boterhammen of fruit Medium 4 boterhammen. Bekijk ook eens onze bijpassende drinkbekers met naam.
Zelf je persoonlijke broodtrommel of beker ontwerpen MyMepal MyMepal.
Je hebt nog geen product toegevoegd. Hulp nodig 033 448 1097. Bestel nu jouw favoriete superheld met naam! Kies een standaard sjabloon of een plaatje en voeg een naam toe. Bijna alles kan kies een achtergrond gebruik meerdere plaatjes en/of foto's. Eigen ontwerp met foto's. Maak hierboven je keuze. Kies een ontwerp om zelf aan te passen. Mepal Lunchbox midi Campus. Lunchbox Take A Break Midi. Lunchbox Take A Break Flat. Lunchbox Take A Break Large. Beker Mepal Take A Break. Duobeker Take A Break. Prijzen tarieven en kortingen.
mepal lunchbox met naam.
Mepal Lunchbox met naam. Mepal lunchbox met naam bedrukt. Verkrijgbaar in fuchsia aqua blauw lime geel rood en paars. Bestel online uw Mepal broodtrommel met naam en zie direct het resultaat in onze voorbeeldgenerator. Dit Mepal broodbakje is van de serie Campus EOS Midi geschikt voor 4 boterhammen. Verzending binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van uw betaling.
Met Name Produkten.
koffertje met ster bloem en naam. Bij bestelling van een set broodtrommel en beker ontvang je bijna 400 korting! Lunchbox en drinkbeker met alleen naam. Lunchbox met afbeelding en drinkbeker met naam. Lunchbox met foto en drinkbeker met naam. De naam op de lunchbox indien gekozen wordt ook op de beker geplaatst kleur en lettertype blijven gelijk! Indien er enkel voor een naam gekozen wordt komt deze centraal in het midden van de lunchbox. Om de naam op de lunchbox zet Met Name in sommige gevallen een klein randje om meer contrast te krijgen. Het randje is in de kleur die het beste past bij de afbeelding/foto of de kleur van de lunchbox.
Lunchboxen en drinkbekers met naam Babygoodies.
Lunchboxen en drinkbekers met naam! Personaliseer hier jouw eigen brooddoos of drinkbeker. Veilig hygiënisch en super leuk. Druk jouw eigen tekst of ontwerp op een brooddoos. Zet er zoveel tekst of afbeeldingen op als je wil en maar er iets leuk van! Bestel hier jouw lunchboxen en drinkbekers. Fruitbakje/Koekendoosje met naam en foto. Lunchbox met naam en foto 4 sneden brood. Lunchbox met naam en foto 6 sneden brood. Mepal Campus Lunchbox Mini met naam. Mepal Campus Lunchbox Midi met naam. Mepal pop-up drinkfles met naam. Mepal drinkbeker met naam.

Contacteer ons

Op zoek naar lunchbox met naam?