lunchbox mepal
 
 
Naar school broodtrommel of schoolbeker kopen Rostimepalshop.nl.
De broodtrommels en schoolbekers sluiten goed af zijn makkelijk schoon te maken en kunnen tegen een stootje. Hele generaties kinderen hebben hun eten en drinken al mee naar school genomen met een lunchbox van Rosti Mepal jouw kind ook? Makkelijk te openen ook door kinderhanden. Een handig fruitbakje voor kinderen inclusief vorkje. Broodtrommel en schoolbeker met Avengers opdruk. Broodtrommel en schoolbeker met Ultimate Spiderman opdruk. Broodtrommel en schoolbeker met Dinotrux opdruk.
Lunchtime lunchbox of beker kopen Rostimepalshop.nl.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Broodtrommel met naam Mepal lunchproducten simply colors.
Klantenservice Mijn simply colors Inloggen. Kies een maat en productkleur. Welke kant wil je bedrukken? Kies een lettertype en bedrukkingskleur. Ontwerp opslaan voor later Log in om je ontwerp op te slaan voor later. De kleuren van de Campus serie wijken af van de TO GO serie. deel met opdruk bij voorkeur afwassen met de hand tot 60 graden in de vaatwasser. mini 2 boterhammen of fruit medium 4 boterhammen. op werkdagen besteld voor 15u.
Zelf je persoonlijke broodtrommel of beker ontwerpen MyMepal MyMepal.
Producten van Rosti Mepal. Je hebt nog geen product toegevoegd. Hulp nodig 033 448 1097. Stel zelf de kleuren van de verschillende onderdelen samen. Alleen de kleuren aanpassen. Kies een standaard sjabloon of een plaatje en voeg een naam toe. Bijna alles kan kies een achtergrond gebruik meerdere plaatjes en/of foto's. Eigen ontwerp met foto's. Maak hierboven je keuze.

Contacteer ons

Op zoek naar lunchbox mepal?