handige broodtrommel
 
 
Handige lunchtrommel De leukste lunchDe leukste lunch.
Spring naar de primaire inhoud. Spring naar de secundaire inhoud. Vorige Volgende Handige lunchtrommel. Wat is nou een handige lunchtrommel om je kind mee te geven als ze overblijven? Zon handige lunchtrommel waarin alles vers blijft waarin niet alles door elkaar gaat zon handige brooddoos die ze zelf ook makkelijk open kunnen doen zon handige lunchtrommel bedoel je? Als webshopmama van de leukste lunch hebben we inmiddels heel veel lunchtrommels in huis. Mijn man wordt soms gek van mij als ik weer met een nieuwe broodtrommel aan kom zetten.
4x een simpele en originele broodtrommel.
Op het blog Mood Kids is een hele pagina gewijd aan Bento met tientallen ideeën op verschillende niveaus van super simpel tot wat ingewikkelder. Lieve briefjes en handige vakjes. Als je de broodtrommel van je kind leuk indeelt is elk hapje een kadootje. Gebruik bijvoorbeeld siliconen muffinvormpjes om wat fruit nootjes of kleine blokjes kaas toe te voegen. Ook leuk zijn kleine lunch box notes vrolijke briefjes die je in de broodtrommel van je kind stopt. Dit laatste is trouwens ook perfect voor wanneer je geen tijd hebt om uitgebreid broodhartjes en appelkonijnen te gaan snijden! Je vindt kant en klare briefjes die je alleen nog hoeft te printen op het blog Skip to my Lou.
bol.com Silly Brooddoos Stippen Blauw.
Je sluit de kunststof brooddoos altijd goed af met het handige kliksysteem. Zo blijven je broodjes en koeken lekker vers! De blauwe brooddoos met witte stippen is een waardevolle toevoeging aan iedere schooltas! De box heeft een afmeting van 20 bij 15 bij 7 centimeter zodat je er voldoende etenswaren voor een hele dag in kunt bewaren. Het merk Silly is gestart als cadeauwinkel in het oude centrum van Deventer. In 1980 is de winkel verder gegroeid als groothandel en sindsdien een van de grootse in de Nederlandse cadeau markt.
Deleukstelunch met de gezondste broodtrommels en lunchboxen.
De Leukste webshop met alles voor het zelf maken van de leukste lekkerste en gezondste broodtrommels lunchtrommels bento drinkbekers boterham uitstekers voor mee naar school of naar het werk
yumbox handige lunchbox met meer vakken voor gezonde lunches.
De yumbox kan je bij ons kopen en online bestellen. Yumbox is en handige lunchtrommel met meer vakken. Lekvrij en makkelijk te openen en sluiten.
Handige broodtrommel van RVS nu in hippe kleurtjes! EcoGoodies.
Handige broodtrommel van RVS nu in hippe kleurtjes! Door EcoGoodies 22 februari 2012 Algemeen Geen reacties. Er zijn tal van momenten dat je je kind en jezelf! graag wat gezonds te eten mee wil geven. Naar school sport of een gezellig dagje uit. Maar je wilt ook graag dat het smakelijk en vers blijft! Dat lukt prima met de broodtrommels van Lunchbots. Lunchbots zijn hét alternatief voor plastic bakjes. Je brood fruit of ander tussendoortje blijft heerlijk vers en fris waardoor je kind het met smaak zal opeten.
Handige broodtrommel Hip Hot blogazine.
Ik zie de laatste tijd steeds vaker op facebook of twitter van die prachtig gevulde lunchboxen voorbij komen. Nadeel vind ik soms wel dat niet alles even lang goed blijft. Ik ben nogal gevoelig voor bederflijke producten een buikgriepje heb ik zo te pakken dus ik ben daar voorzichtig mee. Toen ik dus de nieuwsbrief van ScandinaviëXS voorbij zag komen met de handige Frozzypacks was mijn aandacht meteen getrokken. Deze broodtrommel heeft een ingenieus deksel. Het is namelijk tegelijk een koelpatroon.

Contacteer ons

Op zoek naar handige broodtrommel?