lunchdoos
 
 
Curver lunchgo lunchdoos met bestek blauw Xenos.
Uw reservering is geplaatst. Wij sturen u een e-mail zodra het product voor je beschikbaar is. Curver lunchgo lunchdoos met bestek blauw. Curver lunchgo lunchdoos met bestek blauw. Gewicht exclusief verpakking gr 275. Afmeting cm 135x235x63 LxBxH. Inhoud in liters 2349. Afmetingen verpakking in cm lxbxh 242x416x14. Gewicht exclusief verpakking gr 275. Afmeting cm 135x235x63 LxBxH. Inhoud in liters 2349. Afmetingen verpakking in cm lxbxh 242x416x14. Nog 2 op voorraad.
MonBento lunchbox BroodTrommelStore.
BLANDNING Salade-/lunchdoos IKEA.
Producten uit de webwinkel zijn hierin niet opgenomen en worden geleverd vanuit een centraal magazijn. Lengte 17 cm Breedte 17 cm Hoogte 11 cm Inhoud 1.1 l. Vooral praktisch voor het meenemen van een salade omdat de lunchbox is voorzien van een mes en vork en een apart bakje voor dressing. De lunchbox is handig om mee te nemen en om uit te eten. Lekvrije deksel die kristalvorming tegengaat waardoor de doos ideaal is voor het transporteren van voedsel en het invriezen van restjes. De verdeler houdt bv. een snee brood of een koelelement gescheiden van de salade.
Lunchbox kopen? Bekijk alle lunchboxen op fonQ.nl.
Vind jouw mooi bij fonQ Lunchbox 10003 Vandaag Besteld Morgen in Huis 10003 Gratis Verzending vanaf 20.
25 beste idee├źn over Lunchdoos op Pinterest Lunchbox containers. Facebook.
De boodschap delen is helen. door Trending Videos TV. Skip hop thermische lunchdoos Giraf. Lunchdoos Rusty The Fox. 10 Clever creative lunchbox ideas Style My Child.
Broodtrommel of lunchbox voor volwassenen Rostimepalshop.nl.
Lunchbox voor op het werk? Op Rostimepalshop.nl koopt u de Take a Break lunchbox verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. Uit voorraad leverbaar. Bestel nu!

Contacteer ons

Op zoek naar lunchdoos?