schoolbeker die niet lekt
 
 
Lekkende beker Ouders Online.
Kunnen in de afwasmachine en draaien gemakkelijk en goed dicht. Login of registreer om te kunnen reageren. Hier ook jaren Mepalbekers gehad en op zich zijn die prima maar vaak lukt het kinderen niet goed om ze strak genoeg dicht te doen dus als er nog wat in zat hadden we weleens een natte tas. Dochter zit inmiddels op de middelbare school en neemt meestal een flesje water mee gewoon een petfles raar woord is dat eigenlijk maar die gebruiken we dan wel meerdere malen. Zoon neemt als hij geen pakjes meeneemt een bidon mee met limonade. Die lekken ook absoluut niet. Ik heb een echte sportbidon voor hem gekocht bij de sportwinkel maar bijv.
Mama-Life Forum voor moeders vaders en anderen.
Rubriek Opvang en school. Welke schoolbeker lekt echt niet? Heb nu de mepal met zo'n uitklikbaar tuitje maar ook die lekt na een paar weken helaas al. Wees jezelf er zijn al anderen genoeg! Anna28 schreef op 14-06-2015 221654. Welke schoolbeker lekt echt niet? Heb nu de mepal met zo'n uitklikbaar tuitje maar ook die lekt na een paar weken helaas al. RE wat is dé anti-lek-beker? wij hebben gewoon van die goedkopere bbidons van de xenos en wibra en action enz.
Welke schoolbeker lekt niet? Lekdichte rvs of glazen schoolbekers.
Geen moeilijke hoekjes waar vuil zich ophoopt. Als je de flessen in de vaatwasser wilt doen zie dan de lekdichte ongekleurde schoolbekers die niet thermos zijn. Naast onze thermosbekers zijn er de enkelwandige lekdichte schoolbekers. Schoolbeker Classic Klean Kanteen. Schoolbeker sportdop niet lekdicht Klean Kanteen. De rvs lekdichte schoolbeker Classic Klean Kanteen is onze nummer 2 favoriet. Bovenaan qua duurzaamheid en gemak staat de rvs-kleurige fles. Zowel de dop als de fles kunnen in de vaatwasser en dat kunnen thermosflessen niet. De rvs fles zonder kleurtje blijft mooi.
Wat is de beste schoolbeker? Wiewatwaarhoe.
Waar moet de ideale schoolbeker aan voldoen? Met kinderen heb je het al druk genoeg. Je wilt dan geen extra gedoe in het dagelijks spitsuur nietwaar? Bij de zoektocht naar een geschikte beker zijn daarom de volgende uitgangspunten leidend geweest. De beker moet eenvoudig zijn in gebruik voor een kind drinken/openen. Goed en eenvoudig te reinigen. voorzien van een grote opening zodat de beker zonder borstel binnenin ook schoon wordt.
De beste drink/schoolbeker ever? Babybrabbel.
Babybrabbel is namelijk vernieuwd! Je kunt hier op het vernieuwde Babybrabbel meepraten over dit onderwerp. De beste drink/schoolbeker ever? 01 apr 2011 1048. Ik wordt gek van die drinkbekers! Nu heb ik 2 dure m-mag het merk niet noemen bekers gekocht en nu zijn ze weer lek aan de onderkant nota bene. Waarschijnlijk gevallen maar toch het moet toch tegen een stootje kunnen? Wie heeft de tip voor de beste schoolbeker ever! 01 apr 2011 1051. nee hoor wij hebben ook de m bekers. Doen het prima zolang ik de dop niet in de vaatwasser doe. 01 apr 2011 1054.
drinkbeker 100% lekvrij! Aroundkidz.
De drinkbeker wordt ook wel schoolbeker of gewoon beker genoemd. Dit schrijven klanten over onze lekvrije drinkbekers. Sandy 14/01/2016 om 1255. Top service en snelle levering! En de belofte klopt de beker lekt echt niet mijn zoontje geeft er veel plezier van op de basisschool! Marlijn 06/11/2015 om 0833. Laatst 2 lekvrije bekers besteld voor onze oudste 2 op school ze waren er heel snel. De 2 jongste bij ons thuis vonden de bekers ook zo leuk en fijn drinken dat ik er gelijk daarna maar weer 2 heb besteld ook deze bestelling was weer snel in huis! Chantal Eschbac h 04/11/2015 om 2115. Goede producten snelle en goede levering. Astrid de Jong 01/11/2015 om 1847. goede service snelle levering! Ghislaine Schievels 19/09/2015 om 2025.

Contacteer ons

Meer resultaten voor schoolbeker die niet lekt