originele broodtrommel
 
 
25 Leuke Lunchtrommels Proud2B-eat Proud2bme.
Je pakt je broodjes uit je tas en komt erachter dat ze helemaal geplet zijn. Zo'n boterhamzakje is misschien wel makkelijk maar niet altijd even handig. Tijd voor een broodtrommel! Als je een leuke broodtrommel hebt is het soms ook wat leuker om een lekkere lunch voor jezelf klaar te maken. Vind je het lastig om jezelf te motiveren om te lunchen dan kan een grappige of vrolijke lunchtrommel je hier wellicht een klein beetje bij helpen. Voor deze blog ben ik op zoek gegaan naar originele en mooie lunchtrommels en selecteerde er 25. De prijzen van de trommels lopen uiteen van 10 euro tot aan 80 euro.
My Mepal originele broodtrommel of beker met eigen foto of naam.
Heb je een kind of neefje of nichtje dat binnenkort naar school gaat geef dan een My Mepal product kado. Ieder kind vindt het super leuk om een beker of broodtrommel te hebben met zijn of haar naam erop. Of een grappige foto dat bij jouw kind een fijne herinnering op roept. Bekijk het volledige aanbod van alle MyMepal mogelijkheden online MyMepAL. Leuke schoencadeautjes voor jongen en meisje. Kado jongen tot 10 euro. Het laatste nieuws en speciale aanbiedingen. Heb jij een tip? Weet jij een leuke website die niet mag ontbreken op onze site of heb je suggesties mail ons.
Broodtrommels met eigen ontwerp Personalgifts.
Geen geplette boterhammen maar een goede lunch die uitnodigt er echt even van te genieten. Ontwerp hier bij Personalgifts zelf de leukste broodtrommel met foto naam of tekst! Een originele broodtrommel is een leuk kindercadeau voor bijvoorbeeld een eerste schooldag of als back-to-school verrassing. Maar ook leuk om iemand cadeau te geven die de eerste stappen maakt op de arbeidsmarkt en wel een leuke broodtrommel kan gebruiken voor de komende lunchuren. Kies een leuk ontwerp wat op de volledige bovenzijde van de broodtrommel wordt bedrukt. Met deze broodtrommel kan er tijdens lunchtijd niets meer fout gaan. Gaat jouw kleinkind voor het eerst naar school of is de vakantie weer voorbij en is het weer back-to-school tijd?
Deleukstelunch met de gezondste broodtrommels en lunchboxen.
De Leukste webshop met alles voor het zelf maken van de leukste lekkerste en gezondste broodtrommels lunchtrommels bento drinkbekers boterham uitstekers voor mee naar school of naar het werk
4x een simpele en originele broodtrommel.
Spring naar de primaire inhoud. Spring naar de secundaire inhoud. Vorige Volgende 4x een simpele en originele broodtrommel. Geplaatst op 1 september 2014 door Evelien. Deel dit bericht 0 0. Het is september alle scholen zijn weer begonnen. Dat betekent dat er ook weer broodtrommeltjes gevuld moeten worden. Laten we er geen wedstrijd van maken maar zo aan het begin van je schooljaar zitten veel moeders nog vol goede moed en maken we er graag iets leuks van. In deze blogpost vier simpele en originele idee├źn voor in de broodtrommel.
Broodtrommel Bedrukt met je eigen foto Watzalikkopen.nl.
Zoek je voor school of je werk een originele broodtrommel? Al onze broodtrommels kunnen worden bedrukt met je eigen foto of ontwerp. De bedrukking wordt gedaan op het deksel van de broodtrommel. Misschien heb je nog wel een leuke vakantiefoto. Zo denk je altijd weer terug aan de leuke vakantietijd! Je eigen foto of ontwerp kun je makkelijk uploaden in onze online ontwerpsoftware. Luchtdicht het eten blijft dus langer goed. Makkelijk open te maken door kinderen. Leverbaar in blauw roze en wit.
Broodtrommel met naam originele print online op ZOOK.nl.
Een broodtrommel met naam eigen opschrift of een persoonlijke foto kun je heel gemakkelijk online bestellen. Een origineel kado voor je kind dat naar de peuterspeelzaal gaat of naar school gaat. Een van onze favoriete broodtrommels met naam zijn de trommels van Bulbby. In een paar handige stappen kies je de kleur van de broodtrommel eventueel een leuke print en voeg je de naam en soms de leeftijd van het kind toe.

Contacteer ons

Op zoek naar originele broodtrommel?