mepal drinkbeker dop
 
 
Hoe vervang je de afdichtring van de Rosti Mepal schoolbeker?
Hoe vervang je de afdichtring van de Rosti Mepal schoolbeker? Geplaatst op dinsdag 4 februari 2014 Door Rosti Mepal. Wanneer de afdichtring van de Rosti Mepal schoolbeker vervangen moet worden kun je deze heel gemakkelijk uit de dop halen. Dit kan door met een schilmesje de afdichtring eruit te halen. Je kunt het instructiefilmpje bekijken of de volgende stappen volgen. Steek het schilmesje achter de afdichtring. Druk met je duim de afdichtring tegen het schilmesje en haal de afdichtring eruit. Leg de nieuwe afdichtring met de platte kant naar boven in de dop. Druk met je wijsvinger de afdichtring aan zodat hij vast zit in de dop. Je kunt de afdichtring eventueel ook vervangen.
Wat moet ik doen als de schoolbeker lekt? Rostimepalshop.nl.
Aanbiedingen de nieuwste producten. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Rosti Mepal school beaker YouTube.
This video is unavailable. The next video is starting stop. Rosti Mepal school beaker. Unsubscribe from Rosti Mepal? Subscribe Subscribed Unsubscribe 91. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video? Sign in to report inappropriate content. Sign in to make your opinion count. Don't like this video? Sign in to make your opinion count.
Wat u kunt doen als de schoolbeker lekt.
Wat u kunt doen als de schoolbeker lekt. Geplaatst op dinsdag 22 oktober 2013 Door Rosti Mepal. Wanneer de Rosti Mepal schoolbeker lekt kunt u dit in de meeste gevallen zelf eenvoudig herstellen. De veiligheidsstop in de deksel is dan open. Hieronder geven we de stappen weer om dit probleem zelf op te lossen. U kunt ook het YouTube filmpje bekijken voor de instructies. Druk door middel van een stomp voorwerp via de onderkant van de deksel het kapje van de deksel af.
Mepal schoolbeker schoonmaken Veusteveul.nl.
Naast het feit dat het niet in het instructiefilmpje is opgenomen reageerde één van mijn vriendinnen en later ook een moeder van school zo verbaasd dat ik besloot dit blogje te schrijven! Het knopje van de Mepal drinkbeker! Eén van de eerste weken dat onze oudste naar school ging besloot ik de deksel van de beker helemaal uit elkaar te halen om te kijken hoe deze het beste schoon kon blijven. Ik kwam er toen achter dat er door het gaatje aan de binnenkant van de deksel achter het knopje een gaatje zit waar dus vocht uit de drinkbeker in kan gaan zitten. het gevolg schimmel en andere viezigheid! Die viezigheid kwam in onlangs tegen in een beker die onze dochter per ongeluk mee naar huis had genomen!
Onderdelen voor Rosti Mepal producten kopen Rostimepalshop.nl.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Hoe kan ik de schoolbeker het beste schoonmaken? Rostimepalshop.nl.
Aanbiedingen de nieuwste producten. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Losse deksel schoolbeker mepal Wit online kopen BESLIST.nl Lage prijs.
Op zoek naar een beker waarmee drinken zonder lekken mee naar school kan worden genomen? Schoolbeker Cars 2 Mepal. schoolbeker cars 2 mepal. deze stoere drinkbeker van cars is voorzien van een afbeelding van lightning mcqueen. de schoolbeker mag in het bovenste rek van de vaatwasser. de deksel dient met de hand afgewassen te worden. Schoolbeker Animal Planet Mepal giraffe 72 x 149 mm. Rosti Mepal Animal Planet Schoolbeker Giraffe Op zoek naar een beker waarmee drinken zonder lekken mee naar school kan worden genomen? Kies dan voor dezeschoolbeker van Rosti Mepal met een inhoud van 275 ml. Op deze leuke beker staat een afbeelding van ee. Schoolbeker Cars 2 Mepal.
Hoe verwijder je schimmel uit de dop van de schoolbeker?
Verplichte velden zijn gemarkeerd met. Rosti Mepal volgen Klantenervaring.

Contacteer ons

Resultaten voor mepal drinkbeker dop