broodtrommel rosti mepal
 
 
Lunchbox Take a Break large Aqua blauw Rostimepalshop.nl.
Het eten blijft vers. Eten kan gescheiden worden door middel van verdeelschotje. Lunchbox Take a Break large in de kleur aqua blauw. Deze grote blauwe broodtrommel van Rosti Mepal is geschikt voor maximaal 8 boterhammen. Hij is voorzien van een afdichtring die de inhoud altijd lekker vers houdt en een divider waarmee etenswaren eenvoudig van elkaar kunnen worden gescheiden. Neem vanaf nu dus uw eigen lunch mee in deze broodtrommel. Dat is niet alleen goedkoop maar ook lekker en gezond!
Zelf je persoonlijke broodtrommel of beker ontwerpen MyMepal MyMepal.
Producten van Rosti Mepal. Je hebt nog geen product toegevoegd. Hulp nodig 033 448 1097. Stel zelf de kleuren van de verschillende onderdelen samen. Alleen de kleuren aanpassen. Kies een standaard sjabloon of een plaatje en voeg een naam toe. Bijna alles kan kies een achtergrond gebruik meerdere plaatjes en/of foto's. Eigen ontwerp met foto's. Maak hierboven je keuze. Kies een ontwerp om zelf aan te passen. Mepal Lunchbox midi Campus.
Broodtrommel of lunchbox voor volwassenen Rostimepalshop.nl.
Winkelwagen 0 items 000 EURO. Lunchbox Take a Break. De Take a Break broodtrommel van Rosti Mepal houdt uw lunch altijd lekker vers. De lunchbox is verkrijgbaar in meerdere maten en in diverse leuke kleuren. De lunchbox is voorzien van speciale clips die de trommel goed afsluiten. Neem vanaf nu dus uw eigen lunch mee in deze handige broodtrommel. Dat is niet alleen goedkoop maar ook lekker en gezond! Lunchbox Take a Break. Terug naar To Go. Lunch in stijl met de lunchpot van Mepal.
Naar school broodtrommel of schoolbeker kopen Rostimepalshop.nl.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Rosti Mepal is een bekende fabrikant van duurzame kunststof schoolbekers en lunchboxen voor kinderen.
Disney Frozen Sisters Forever lunchbox. vanaf 3 jaar 1381222. Deze leuke Disney Frozen Sisters Forever broodtrommel van Rosti Mepal is geschikt voor maximaal 4 boterhammen en voorzien van een prachtige afbeelding van Anna en Elsa. Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis. Gratis bezorging vanaf 25. Of ga naar een winkel in de buurt. Disney Frozen Sisters Forever schoolbeker. vanaf 3 jaar 1381221. Voor alle Disney Frozen is er deze prachtige Frozen Sisters schoolbeker. Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis.
Lunchtime lunchbox of beker kopen Rostimepalshop.nl.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Contacteer ons

Meer resultaten voor broodtrommel rosti mepal